A Szentlélek

Ha tested a föld és Istentől kapott valód, egyediséged, adottságaid a mag, akkor a Szentlélek a víz, amely elindítja benned az életet, növeli, sarjasztja, szárba szökkenti és gyümölcsöt érlel belőle.

A Szentlélek árad. Nem lehet bezárni, vagy kizárni. Mindenkinek elérhető. Mindenkor, minden mennyiségben. Csak azon múlik milyen gyümölcsöt terem majd életed, hogy hogyan tartod karban a tested és mire használod képességeid. Hiába lesz elérhető a Szentlélek ha te már megtöltötted a tested valami mással, vagy elzárkózol előle. Ő nem erőszakolja magát rád akaratod, beleegyezésed ellenére.

A Szentlélek csupa ajándék és gyümölcs.

Ami jó van benned – úgy értem, igazi jóság – , az a Szentlélek munkája benned. Ami tiszta vágy van benned, hogy úgy érzed szétfeszít és az égig ér, az is Ő. Amitől különleges vagy, azt is tőle kaptad. Ne próbáld bemagyarázni, hogy nem vagy különleges. Az vagy. Neked természetes, másnak lehetetlen a te egyediséged. Ezt a valódat élteti Ő. Egyediségedben ami maradandót, örök értéket alkotni, tenni, mondani tudsz, azt csak Vele tudod tenni. Nincs csodálatosabb és fantasztikusabb a Szentléleknél. Ismerd meg! Én imádom! Imádja mindenki!

dm